Продадени 70   Свободни 0 0892 238 405     office@vistapark.bg

Етаж 5 - Апартамент 39

Тип етаж Площ / кв.м Спални Цена Изглед Статус
Апартамент 5 39 86,67 2 запад ПродаденЕтаж 5 - Апартамент 39 Меню

Начало
За Виста Парк
Контакти
Виста Парк

За проекта
Етапи на стреж
Продажби
Контакти

9000, гр. Варна
Ул.“Александър Дякович“ 45 офис 8
тел.: 0892 238 405; 0889 666 656; 0899 993 212
e-mail: office@vistapark.bg2019, Всички права запазени.