Продадени 70   Свободни 0 0892 238 405     office@vistapark.bg

Етаж 1 - Апартамент 3

Тип Етаж Площ / кв.м Спални Цена Изглед Статус
Апартамент 1 3 63,36 1 изток-север Продаден1. 17.     преддверие   
1. 18.     дневна    
1. 19.     спалня  
1. 20.    килер  
1. 21.     баня  
Етаж 1 - Апартамент 3 Меню

Начало
За Виста Парк
Контакти
Виста Парк

За проекта
Етапи на стреж
Продажби
Контакти

9000, гр. Варна
Ул.“Александър Дякович“ 45 офис 8
тел.: 0892 238 405; 0889 666 656; 0899 993 212
e-mail: office@vistapark.bg2019, Всички права запазени.