Продадени 70   Свободни 0 0892 238 405     office@vistapark.bg

Етаж 1 - Апартамент 2

Тип Етаж Площ / кв.м Спални Цена Изглед Статус
Апартамент 1 2 86.67 2 запад Продаден1. 10.    преддверие   
1. 11.     дневна    
1. 12.     спалня  
1. 13.     спалня  
1. 14.     WC  
1. 15.     баня  
1. 16.     килер  
Етаж 1 - Апартамент 2 Меню

Начало
За Виста Парк
Контакти
Виста Парк

За проекта
Етапи на стреж
Продажби
Контакти

9000, гр. Варна
Ул.“Александър Дякович“ 45 офис 8
тел.: 0892 238 405; 0889 666 656; 0899 993 212
e-mail: office@vistapark.bg2019, Всички права запазени.